Bluesissa 341 runkosarja- ja 66 pudotuspeliottelua kiekkoillut Tomi Sallinen, 25, siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan ulkomaille. Seura kertoi asiasta tiedotteellaan perjantaina. Sallisen uutta seuraa ei ole vielä julkistettu.

Espoolaisten varakapteeni teki seitsemässä tänä keväänä pelaamassaan puolivälieräottelussa tehot 3+8=11, joilla hän johtaa yhä pudotuspelien pistepörssiä.

Blues julkaisi verkkosivuillaan myös sentterin tuoreet terveiset.

Nyt on seitsemän kautta takana liigaa Espoo Bluesissa. Vuosien varrelle on mahtunut valtavasti hyviä muistoja, joita en tule koskaan unohtamaan. Nyt tuntuu kuitenkin, että on aika uusien haasteiden. Kulunut kausi oli toistaiseksi viimeinen kauteni Espoon riveissä.

Kiitos joukkueelle, faneille ja koko Bluesin organisaatiolle näistä kaikista vuosista, jotka olen saanut täällä viettää. On ollut mahtavaa pelata Espoossa, kotona.

Tulen jatkossakin seuraamaan Bluesin joukkueita tarkasti.

Believe and never give up!

Tomi