Runkosarjassa vain kuusi peliä tällä kaudella pelaamaan ehtinyt Teemu Nurmi on yksi näiden pudotuspelien tyytyväisimpiä vääntäjiä.

SuomiKiekko-sivusto tapasi läpi kauden loukkaantumisista kärsineen voimanpesän, joka kertoi oman innostustason olevan jopa normaaliakin korkeammalla Blues-sarjan ja koko pudotuspelikevään suhteen.

– Mukavaa on. Todella hyvää kiekkoa on nähty – itse olen viihtynyt erinomaisesti. Niin kuin varmasti kaikki muutkin. Tosissaan kun halutaan voittaa, on meininkikin ihan eri kuin runkosarjassa, Nurmi kertasi Espoossa.

Kun alla on pitkä kuntoutuminen, on tasaisuuden löytyminen ollut vielä haastavaa. Sen suhteen Lukko-hyökkääjä painottaa olevansa kuitenkin kärsivällinen.

– Siinä on vielä tekemistä, mutta koitan parantaa pikkuhiljaa. Välillä on haastavampaa ja välillä tuntuu, että menee ihan ok. Mutta eiköhän se siitä koko ajan parane.

Kokonaisuutena paluu on sujunut kuitenkin mainiosti kulmaväännöissä viihtyvän Nurmen osalta.

– Kun pelaa hyvän pelin, siitä saa vielä enemmän virtaa. Mutta kyllä tässä on vielä välillä vähän vaikeampiakin vaihtoja.

Blues sopii hyvin vastustajana 29-vuotiaalle hyökkääjälle. Hurlumhei-kiekossa ei paljon taka-askelia oteta.

– Tietyllä tapaa mennään koko ajan tunteen pohjalta, mikä näkyy. Maalipaikkoja tulee molempiin päihin. Mutta ihan tasaisina ovat pelit säilyneet, kunhan tehdään jatkossakin aina se yksi enemmän, Nurmi kiteytti.

Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat perjantaina. Silloin voittajalle on tarjolla ensimmäinen sarjan poikkilyömismahdollisuus lauantain kuudenteen otteluun.

Ilari Isotalo, Espoo
Twitter: @IlariIsotalo