Tänään kello 22 umpeutuu NHL:n siirtoikkuna. Eilen nähtiin yllättäviä siirtoja, kuten Roberto Luongon kauppa Florida Panthersin riveihin (lue lisää). Tänään on kuitenkin luvassa vielä muutama treidi.

Lue tästä eilinen huhukertaus, jonka huhuista lähes kaikki pitävät yhä paikkaansa.

Heitän kuitenkin vielä muutaman spekuloivan ranskalaisen viivan lisää.

– Eiliset siirrot indikoivat siitä, että Anaheim ei ole vielä sanonut viimeistä sanaansa tämän vuoden pelaajasiirtojen osalta. Heihin on yhdistetty sekä Thomas Vanek että Ryan Kesler. Mutta varsinkin Keslerin siirtyminen Anaheimiin kuulostaa epätodennäköiseltä. Canucks tuskin kauppaa sentteriä läntiseen konferenssiin.

– Jos Ducks lähtee tosissaan Vanekin perään, niin heidän pitää tehdä jokin treidi, jolla tekisivät Vanekille tilaa palkkakaton alle.

– Mikäli Anaheim lähtee kurkottelemaan kuuta (Kesler/Vanek) taivaalta, on Sami Vatanen vahvasti mukana treidispekulaatioissa.

– Los Angeles Kings todennäköisesti hankkii tänään laiturin. Heidän kiinnostuksensa kohdistuu Matt Moulsoniin.

Ales Hemsky liikkuu tänään johonkin suuntaan. Penguins oli eilen tiedustellut Hemskyn hintaa. Pittsburghissa on tarvetta oikealle laiturille.

– Flyersin GM Paul Holmgren oli sanonut muille seurapomoille, että hän ei tekisi tarjousta Kesleristä. Niin, Flyersilla on antaa Canucksille se, mitä he haluavat. Väitän vahvasti, että Holmgren ja Flyers ovat mukana Kesler-kisassa.

Jaroslav Halakin kauppaaminen tuli Buffalo Sabresille eilisen jälkeen vaikeammaksi. Yksi varteenotettava kauppakumppani on Washington Capitals. Oikein muita ei sitten enää olekaan.

– Eilen raportit kertoivat, että Ryan Callahanin tilanteessa ei ole tullut muutosta. Jatkosopimus on yhä mahdollinen ennen takarajaa.

Martin Brodeur tuskin tulee siirtymään mihinkään Devilsistä, mutta hän on antanut listan joukkueista, joihin hän suostuisi siirtymään. Yksi mahdollinen joukkue on Chicago Blackhawks, jonka scoutit olivat viime yönä Devilsin pelissä.

Antti Eteläaho
Twitter: @finanatsu