33-vuotias Ryan Glenn on hyvä osoitus siitä, kuinka hieman vanhemmallakin iällä voi löytää uuden vireen peliinsä.

Alkukaudesta joukkueen alakerran johtohahmoja ollut kanadalaispakki on ollut itsekin tyytyväinen omaan alkukauteensa.

– Oma peli on tuntunut hyvältä. Homma on mennyt koko ajan eteenpäin ja sitä mukaa myös oma tuntuma on parantunut, Glenn pohti TPS-pelin yhteydessä SuomiKiekko-sivustolle.

Tehot 8+15=23 on nostanut kokeneen yleispuolustajan jo Liigan pakkien pistepörssissä sijalle kaksi.

– Iso rooli maistuu. On mukava saada pelata paljon ja monipuolisesti eri tilanteita. Olen päässyt pelaamaan sekä viisikoin, alivoimalla että ylivoimalla. Sen myötä myös oma peli on tuntunut myös mainiolta.

Glenn on joukkueen nestori ja kokenein puolustaja. Kanadalaisen merkitys on ollut jopa yllättävän suuri joukkueen vahvassa alkukaudessa.

– Meillä on nuori, hyvä ja sitoutunut joukkue. Vaikka loukkaantumiset ovat vaivanneet, pystyimme nappaamaan kaksi tärkeää vierasvoittoa. Se antaa ryhmälle varmasti uskoa myös jatkoa ajatellen, Glenn pohti voitokkaiden Jokerit- ja TPS-pelien jälkeen.

Voittojen myötä SaiPa taistelee tiukasti paikasta neljän parhaan joukoon. Se on Glennin mukaan ryhmän yksi tavoitteista.

– Pudotuspelit ovat meidän suurin tavoite. Olisi myös mainiota, mikäli pystyisimme aloittamaan pelit kotona. Joten sen eteen paiskitaan hommia, kanadalainen tiivisti.

Ilari Isotalo, Turku
Twitter: @IlariIsotalo