Rauman Lukko jatkoi hyvää virettään kaatamalla TPS:n lauantaina 5-2-lukemin vieraissa. Lukko aloitti ottelun tehokkaasti, kun Janne Keränen ampui maalin vain 28 sekunnin pelin jälkeen. Lukko johti jo ennen ottelun viidettä minuuttia 3-1-lukemin ja suunta otteluun oli saatu.

TPS ei pystynyt enää nousemaan hätyyttelijäksi toden teolla ja siten Lukko otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa. Neljä voitoista on kolmen pisteen voittoja. Lukon valmennustiimiin kuuluva Jesse Welling kiitteli joukkueensa vauhdikasta alkua.

– Peli oli tosiaankin paketissa jo alle viiden minuutin. Tilanne vaikutti paljon pelin luonteeseen, vaikka ei se silti ollut vielä missään nimessä lopullisesti ratkennut. Vääntö oli loppuun asti kovaa ja balanssin eli hyökkäysrohkeuden ja puolustusvalmiuden oikeassa suhteessa pitämisen kanssa piti olla koko ajan tarkkana, Welling summaili ottelua Lukon kotisivuilla.

Lukon tehomiehiä ottelussa olivat Janne Keränen (2+0) ja kokoonpanoon palannut Aleksi Saarela, joka sai syöttöpisteen molempiin Keräsen maaleihin.

Myös Aaron Gagnon (1+1) ja Ilkka Mikkola (0+2) kirjauttivat tuplapisteet. Lukon maalilla Ryan Zapolski kirjautti peräti 35 torjuntaa.