Kärppien maalilla Jussi Rynnäs torjui jo kauden kahdeksannen nollapelinsä, kun oululaisjoukkue kaatoi Bluesin lukemin 2-0.

Jälleen vahva puolustuspeli oli avainsanana oululaisjoukkueen toimesta.

– Heillä oli ihan 1-2 huippupaikkaa koko pelissä. Se on hyvä merkki, että pystytään tuollaiseen tiiviiseen puolustuspeliin illasta toiseen. Siinä on maalivahdin hieno pelata, Rynnäs tuumasi kiitellen SuomiKiekko-sivustolle kamppailun jälkeen.

– Potentiaalia löytyy meiltä valtavasti. Ei olla pelattu läheskään parastamme ja silti olemme voittaneet pelejä, Rynnäs jatkoi.

Joukkue edessä teki Rynnäksen torjuntatyöskentelystä mukavan suotuisaa. Loput, selkeät paikat, Rynnäs nappasi varmasti haltuunsa.

– Ei sieltä onneksi mitään hirveitä maskivetoja tullut tai pomppuja muutenkaan. Aika pitkälti oli suoria vetoja ja kyllä ne pitää ottaa kiinni.

Fanien joukossa Rynnäs on ottanut oman asemansa ja jälleen kiitosta tuli vuolaasti kovien kannatushuutojen kera Blues-pelin jälkeen.

– Kyllä se hyvältä tuntuu. Vielä kun pääsee vähän aaltoa tekemään, niin se on piste i:n päälle koko tälle puolikkaalle kaudelle tähän mennessä. Totta kai se fanien kiittäminen pitää ansaita aina uudelleen pelistä toiseen, mutta tänään se kyllä kuuluu koko joukkueelle, en voi itse ottaa mitään hirveää sankarin viittaa haltuuni.

– Kyllä oli isommat sankarit siellä itseni edessä, Rynnäs kiitteli.

Mitä ajatuksia Rynnäkseltä tulee koko alkukaudesta Kärppien riveissä? Olisiko näin kovaan syksyyn voinut uskoa silloin, kun hän Kärppiin saapui? Niistä lisää myöhemmin SuomiKiekko-sivustolta.

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen