Vuosi 2013 lähestyy maaliviivaa, ja on aika muistella hieman menneitä. Käymme vuoden loppuun asti kerran päivässä läpi menneen vuoden puhuttaneimpia kiekkouutisiamme. Kuukausi kerrallaan, joka päivä klo 13.

Maaliskuussa Suomessa ja erityisesti Oulussa kuhistiin siitä, että nappaako Kärpät Minnesota Wildin varauksen Erik Haulan. Lopulta Haula päätti jäädä Pohjois-Amerikkaan ja on pelannut kuluvalla kaudella ensimmäiset ottelunsa NHL:ssä.

Toronto Malpe Leafsin puolustaja Mark Fraser julisti rakkauttaan Leo Komarovia kohtaan. Tästä huolimatta Komarov päätti kesällä vaihtaa seuraa ja kiekkoilee nyt KHL:ssä Dinamo Moskovassa.

Liigan pudotuspeleissä oli tunteet pinnassa Lukon ja Jokereiden välillä. Pelin päätyttyä katsoja hyökkäsi Lukko-luotsi Jesse Wellingin kimppuun.

Vinkki: jos haluat tietää mitä kuuluu tänä päivänä esimerkiksi Komaroville tai Haulalle, niin klikkaa jutun perässä olevaa pelaajan nimeä. Löydät kaikki hänestä kirjoitetut uutiset!

5.3. Onko tässä kaikkien aikojen naurettavin tappelu? Katso video!

6.3. Leo Komarov hurmaa NHL-kaukaloissa – ”Rakastamme sitä”

6.3. Jukka Jalonen: ”Jos tulee tappelu, hän voittaa varmasti”

7.3. NHL-seurapomo valehteli Teemu Selänteelle: ”Olin siitä hyvin vihainen”

Winnipeg Jetsin omistaja Richard Burke myi Selänteen kevättalvella 1996, vaikka oli juuri luvannut toisin. Kehno kauppa Winnipegin kannalta.

15.3. HIFK-luotsi Raimo Summanen löi tähdet katsomon puolelle

19.3. Entinen Jokerit-vahti viruu vankilassa – ei varaa takuisiin?

19.3. Kärpät nappaamassa Minnesota Wildin suomalaislupauksen?

21.3. NHL-legenda ihmettelee Mikael Granlundin peluutusta: ”Ymmärtääkö päävalmentaja kiekosta mitään?”

Esa Tikkanen ihmetteli Granlundin asemaa Minnesotassa. Tällä kaudella Granlund on nauttinut päävalmentaja Mike Yeon luottamusta.

24.3. Lukko-valmentaja joutui katsojan pahoinpitelemäksi – ”Törkeää”

30.3 Lehti: Hjallis Harkimolta suorat sanat Ville Peltosen tuoreesta loukkaantumisesta

Löydät kaikki kuukausikoosteet tästä!