Ak Bars Kazanin hyökkääjää Artem Lukojanovia uhkaa jopa 10 vuoden vankeus poliisin pahoinpitelystä, uutisoi venäläismedia laajalti.

Lukojanov pidätettiin viikonloppuna Almetjevskissä ravintolassa, jossa mies oli humalapäissään rähinöinyt poliisin kanssa. Virkavalta oli saapunut anniskelupaikkaan rauhoittelemaan aggressiivisesti käyttäytynyttä ja juopunutta kaksikkoa, johon venäläismedian mukaan Lukojanov lukeutui.

Eri lähteiden mukaan Lukojanov ja toinen nuorukainen alkoivat vastustamaan väkivaltaisesti poliiseja ja tilanne ajautui kärhämään. Toinen humalaisista oli jopa yrittänyt ottaa poliisilta asetta, mutta tilanne oli saatu rauhoitettua. Yksi poliiseista oli saanut päävamman ja hänet vietiin sairaalaan.

Venäläismedian mukaan tilannetta tutkitaan edelleen, mutta Lukojanovia ja toista miestä uhkaa jopa 10 vuoden vankeus.

Viime kaudella Lukojanov pelasi 48 runkosarjapeliä ja 18 pudotuspeliä Ak Bars Kazanin riveissä.