Detroit on voittanut neljännen playoff-kohtaamisen Anaheimin kanssa viime yön pelissä maalein 3-2.

Vierasjoukkue Ducks aloitti maalinteon Matt Beleskeyn toimesta ensimmäisessä erässä. Isännät vastasivat osumaan vasta kolmannen alussa Brendan Smithin lämärillä, mutta David Steckel vei etelä-kalifornialaiset uudestaan johtoon erän puolivälissä.

Pavel Datsjukin tasoitettua kamppailu uudestaan kuusi ja puoli minuuttia ennen vihellystä, ottelu venyi ensimmäiseen jatkoerään, jossa Damien Brunner lopulta ratkaisi pelin.

Sveitsiläishyökkääjä pääsi karkaamaan vastahyökkäyksessä Ducks-puolustajien välistä ja hivuttamaan kiekon peräti 46 torjuntaa ottelussa tehneen Jonas Hillerin patjojen alta (katso video).

Anaheimin Teemu Selänne ja Saku Koivu sekä Detroitin Valtteri Filppula eivät olleet pisteillä. Edellisessä ottelussa kolhittu Anaheimin Toni Lydman ei ollut mukana kokoonpanossa.

Otteluvoitot sarjassa ovat nyt tasan neljän ottelun jälkeen. Seuraava peli pelataan jälleen Anaheimissa ylihuomenna.