Juuri tuoreen jatkosopimuksen Philadelphia Flyersin kanssa tehnyt Kimmo Timonen (lue lisää täältä) saa hehkutusta läheltä.

Kesällä Toronto Maple Leafsiin kaupattuun hyökkääjään James Van Riemsdykiin vaihdettu 23-vuotias puolustaja Luke Schenn on päässyt operoimaan suomalaispuolustajan vierellä alkukauden aikana.

– Nuorena puolustajana sitä tulee tekemään virheitä. Mutta kun sinulla on tuollainen kaveri vieressä, joka auttaa sinua, pelaamisesta tulee paljon helpompaa, Schenn antaa kiitosta Timoselle courierpostonline.com:ssa.

Kuopiosta lähtöisin olevalla Timosella menossa on jo NHL-uran 14:s kausi. Vierellä pakitteleva Schenn haluaakin korostaa pakkiparinsa arvoa.

– En usko, että kukaan pystyy edes tajuamaan kuinka paljon hän merkitsee joukkueelle, ellei ole täällä pyörimässä joka päivä. Hän on sellainen kaveri, jonka puoleen voi kääntyä, jos asiat eivät mene nappiin. Hän on johdonmukainen ja antaa kaikkensa jokaisena iltana harjoituksissa ja peleissä, kanadalaispakki kertaa.

– Uskoisin, että kaikki 30 NHL-joukkuetta ottaisivat hänet mielellään koppiinsa ja jäälle. On huikean iso kunnia pelata hänen kanssaan.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.