Columbus Blue Jacketsissa kauteen valmistuvan Jared Bollin työsulkuaika oli mielenkiintoinen.

Viime vuosina NHL:n ahkerimpana tappelijana tunnettu laituri kävi syksyllä Suomessa, kun jenkki pelasi muutaman pelin TUTO Hockeyn riveissä.

Vaikka Boll ehti pelata lopulta vain viisi peliä Mestistä, näki hyökkääjä sen olleen tärkeä välietappi kohti NHL-kautta.

– Se oli hyvä kokemus. On eri asia treenata ja pelata oikeita pelejä. Se oli hyvä ratkaisu päästä takaisin pelivireeseen, Boll pohti seuran sivuilla.

– Joukkue otti minut hyvin vastaan ja minua kohdeltiin siellä erinomaisesti. Oli kyllä todella hyvä valinta.

Energiaa piisaa

Blue Jackets ei varsinaisesti kuulu NHL:n kärkijoukkuesiin – päinvastoin. Joukkueesta puuttuu todelliset huippunimet, joten moni onkin ennustanut seuralle vaikeita aikoja.

– Olemme päättäneet, että olemme vaikea vastus jokaiselle joukkueelle. Meidän ei auta, kuin tehdä valtavasti töitä ja siten nousta esille, Boll pohti.

Yleensä tammikuun tässä vaiheessa joukkueiden energiat ovat jo melko vähissä. Siinä mielessä tämä kausi on ollutkin poikkeus.

– En muista, milloin viimeksi olisin herännyt tammikuussa ennen heretyskelloni soittoa. Joten kyllä tässä ollaan jo täynnä energiaa, laituri naurahti.