Kuopion KalPa on vahvistanut takalinjojaan Kiekko-Vantaasta saapuvalla Joni Haverisella.

161 SM-liigaottelua urallaan pelannut Haverinen tuo leveyttä kuopiolaisseuran pakkiosastolle, sillä Antti Halonen joutunee olemaan koko kevätkauden sivussa.

– Tarvitsimme puolustukseen lisää leveyttä. Jonista saamme peruspuolustajan, jolla on kokemusta pudotuspeleistä SM-liigassa neljältä keväältä ja hän tietää, mitä kevään pelit vaativat, KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen taustoittaa seuran tiedotteessa.

25-vuotias Halonen oli KalPan kutsusta mielissään.

– Kun kuulin, että KalPa on kiinnostunut, mietin asiaa noin kolme sekuntia. Tiedän, että KalPa on pyrkinyt jo pidempään pelaamaan paljon kiekon kanssa. Viime aikoina varsinkin todella moni on saanut täällä uutta potkua uralleen, Haverinen kertoo.

HIFK-kasvatti aloitti kauden Valko-Venäjän pääsarjassa Neman Grodnossa, mutta siirtyi Kiekko-Vantaan vahvuuteen marraskuussa.