Vaikka sarjan piikkipaikalla edelleen keikkuva Jokerit hävisi perjantaina ottelunsa Tapparalle, sai uusi vahvistus Ivan Majesky kehuja.

Aiemmin viikolla Jokerit tiedotti hankkineensa 36-vuotiaan slovakkipuolustajan Majeskyn riveihinsä. Debyytti narripaidassa sujui hienosti.

– Mun mielestä se oli loistava. Jämäkkä puolustussuuntaan ja kuitenkin kiekolla pystyi tekemään pelin vaatimuksen mukaisia ratkaisuja. Uskalsi pelata ränniin kun oli kova paikka ja toisaalta taas uskalsi syöttää, kun piti syöttää. Pelasi muutenkin hyvin peliä, Jokereiden päävalmentaja Tomi Lämsä kehaisi.

Tapparalle 3-1 päättynyt ottelu oli vaikea Jokereille. Kotiareenalla narriryhmä hallitsi erityisesti laukausten suhteen peliä, mutta aivan parhaille paikoille joukkue ei päässyt.

Peräpäässä slovakkipakki Majesky oli joukkueen parhaimmistoa. Peliaikaa aiemmin SM-liigassa Ilvestä, Kärppiä ja HIFK:ta edustaneelle puolustajalle kertyi 19.01.

– Tämmöistä vastustajaa vastaan, joka nostatti kovan intensiteetin peliin, niin kyllä hän puhtaat paperit tästä ensimmäisestä pelistä sai, Lämsä näki.

Ilari Savonen (@ilarisavonen), Helsinki