Sveitsin NLB-liigan perjantainen ottelu EHC Oltenin ja HC Sierren välillä oli sangen yksipuolinen näytös. Ottelu päättyi isäntien suvereeniin voittoon lukemin 13-0.

Kotijoukkue Olten iski jo avauserässä kuusi osumaa Sierren verkkoon ja peli oli taputeltu ensimmäisen kaksikymppisen jälkeen. Olten teki kuusi maalia toiseenkin erään ja viimeisessä erässä osumia syntyi vain yksi kappale.

Oltenin tehonikkari oli tehot 3+1 tehnyt jenkkisentteri Marty Sertich, joka on pelannut AHL:ssä 200 ottelua. Kaiken kaikkiaan kuusi pelaajaa ylsi vähintään kolmeen tehopisteeseen.

Tasoero Sveitsin toiseksi korkeimman sarjaportaan kärjen ja peräpään välillä on melkoinen. Olten johtaa sarjaa, kun taas Sierre miehittää viimeistä sijaa.