KHL-seura Dinamo Moskova ja skandaalihyökkääjä Mihail Anisin päätyivät lopulta eri teille ja pelaaja joutuu maksamaan massiiviset korvaukset temppuilustaan.

Anisin on riidellyt pitkin kautta Dinamon seura- ja valmennusjohdon kanssa ja laiminlyönyt osallistumisiaan joukkueen tapahtumiin. Närää pelaajan suunnalla on aiheuttanut vähäinen peliaika sekä palkka, josta osapuolet riitelivät jo ennen kauden alkua (uutinen).

Dinamo laati Anisinin kapinoinnista vahvat dokumentit, jotka se lähetti KHL:ään tutkittaviksi. Keskiviikkona KHL julkaisi tiedotteen, jonka mukaan Anisinin on maksettava Dinamolle 2/3 palkastaan sopimuksen jäljellä olevasta ajasta.

Kyseessä ei ole mikään pikkusumma, sillä Dinamon toimitusjohtaja Andrei Safronov paljasti Sovetski Sport -lehdelle, että Anisinia odottaa jopa 22 miljoonan ruplan eli pyöreästi puolen miljoonan euron lasku.

24-vuotias Anisin oli viime keväänä huikeassa iskussa voittaen KHL:n pudotuspelien maalipörssin 14 osumallaan. Sen jälkeen mies kävi ahneeksi ja vaati venäläismedian mukaan jopa kahdeksan kertaa suurempaa tiliä kuin mitä Dinamo olisi suostunut maksamaan.