2+2 ja täysin maaginen ilta. Jesse Winchester aloitti taipaaleensa näyttävästi, kun reilu 2000 ihmistä todisti Kupittaalla tuoreen hankinnan taitoja.

Yksi parhaiten vakuuttunut seuraaja oli samassa ketjussa pelannut Derek Famulare. 1+1 nakuttanut maamies kehuikin vuolaasti uutta ketjukaveria.

– Hän on vahva ja erinomainen kiekon kanssa. Tietää koko ajan mitä tekee ja pystyy pelaamaan äärimmäisen monipuolisesti, joten hyvähän siinä on pelata, Famulare kertaili SuomiKiekko-sivustolle.

Pisteistä huolimatta NHL:ssä lähes 250 ottelua pelanneen Winchesterin otteissa paistoi vielä pieni pelaamattomuus. Toista kauttaan TUTO:ssa vetävä Famulare uskoi uudesta hankinnasta olleen samantien koko joukkueelle valtavasti lisäbuustia.

– Kyllä. Jesse toi varmasti molempiin päihin kenttää tiettyä kokemusta ja osaamista, joista koko joukkue kasvoi.

Tuuheilla viiksillään kentällä erottuva kanadanranskalainen oli itsekin isossa roolissa kentällä. Illan toinen osuma oli komea osoitus hyökkääjän röyhkeydestä. Läpiajossa kevyt lirautus riitti ohittamaan Peliitat-vahti Janne Juvosen.

– Sain hyvän syötön läpi ja näin maalivahdilla pienen aukon, jonne yritin liruttaa kiekkoa. Ja sieltähän se lopulta lirahti hieman tuurinkin avulla jalkojen välistä.

Ilari Isotalo, Turku

Lue toista kauttaan TUTOssa aloittavan kanadalaisen lisää kommentteja Turkuun saapumisestaan ja omasta kaudestaan perjantaina SuomiKiekko-sivustolta.