TUTO Hockey sai kuluneella viikolla herkullisen vahvistuksen riveihinsä, kun lähes 700 NHL-ottelun Matt Bradley saapuu vahvistamaan kuukauden ajaksi turkulaisseuraa.

SuomiKiekko-sivusto tapasi kokeneen hyökkääjän ensimmäisten pelien alla.

– Kaupunki tuntuu olevan sopivan kokoinen, samoin puitteet pelata jääkiekkoa. Täällä on hieno halli ja erinomaiset olosuhteet, joten olen vakuuttunut olostani täällä, Bradley fiilisteli ensivaikutelmaansa Turkuun muuton jälkeen.

Pelaa JYP-Akatemia-TUTO Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,20 – 4,75 – 1,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

NHL:ssä fyysisessä roolissa pitkään pelannut hyökkääjä kertoi saapuneensa Suomeen kovin odotuksin. Ykkösylivoimaan sijoittelu laituri odottaakin itseltään heti tehoja.

– Haluan saada pisteitä, tehdä maaleja ja auttaa joukkuettani. Loppujen lopuksi, oli sarja mikä tahansa, peli mikä tahansa, sitä haluaa ainoastaan voittaa.

Yli 500 jäähyminuuttia NHL:ssä kerännyt Bradley tunnetaan myös liukkaasti tippuvista hanskoistaan. Youtube onkin täynnä videoita kanadalaisen tappeluista.

– En ole tullut tänne tappelemaan. Tiedän täkäläiset säännöt, joten keskityn lähinnä pelilliseen puoleen, Bradley pohti.

Pelaajan pahin painajainen jäi taakse

Kokeneen hyökkääjän viime kausi oli kaikin puolin pettymys. Floridassa kesken kauden tullut loukkaantuminen piti hyökkääjän pois keväällä. Bradleyn edellinen täysi peli onkin tammikuulta.

– Se oli vaihteleva kausi. Päällimmäisenä jäi toki kevään pettymys, kun loukkaannuin ja jouduin olemaan pitkään sivussa. Toisaalta se on kasvattanut halua entisestään päästä pelaamaan ja näyttämään, Bradley kertasi.

– Se on juuri se kiekkoilijan suurin painajainen. Joutua katsomaan sivusta, kun oma joukkue pelaa pudotuspelejä.

Suomi ja Mestis eivät ole NHL-nimien rantautuessa Eurooppaan yleensä se yleisin vaihtoehto. Bradleyn tapauksessa suomalainen agentti oli koko idean takana.

Juhani Tammisen valmennuksessa aikaan toiminut nykyinen pelaaja-agentti Petteri Lehto toi kokeneen hyökkääjän Suomeen.

Floridasta Turkuun. Edes se ei tuntunut keskelle talvista Suomea tipahtanutta Bradleytä hetkauttavan.

– Hehheh, onhan siinä eroa. Olen kuitenkin Kanadasta, joten ei tunnu missään. Tykkään jopa hieman viileämmästä säästä, hyökkääjä päätti.

Tuore vahvistus debytoi ensimmäisen kerran keskiviikkona Jyväskylässä, kun TUTO Hockey matkaa JYP-Akatemian vieraaksi.

Ilari Isotalo, Turku

Pelaa JYP-Akatemia-TUTO Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,20 – 4,75 – 1,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!