TUTO Hockeyn tuore hankinta Matt Bradley on kokenut kiekkoilijana paljon. Yli 600 NHL-ottelun kimaraan on mahtunut paljon erilaisia kokemuksia ja paikkoja.

Pelaa JYP-Akat-TUTO Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,20 – 4,75 – 1,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Edellisenä työsulkuna Itävallassa pelannut hyökkääjä kertoikin vuosien tuoman opin olevan isoimpia asioita, joita kanadalainen haluaa tuoda uuteen joukkueeseen.

– Olen jo melko vanha, itse asiassa vanhempi kuin suurin osa uudesta joukkueesta. Haluan toki tuoda kokemusta, mutta uskon myös muiden opettavan minua. Iso kaukalo vaatii kuitenkin omat niksinsä pelaamiseen, Bradley pohti SuomiKiekko-sivustolle.

Usein pohjoisamerikkalaisten pelaajien Eurooppaan tulon yhteydessä esille nousee iso kaukalo. Ja ennen kaikkea sen tuomat haasteet. Myös Bradley myönsi sen muuttavan pelin luonnetta melkoisesti.

– Täällä ei pysty hakemaan samalla lailla isoja taklauksia kuin pienessä kaukalossa. Jos lähtee metsästämään niitä, pitää olla tarkkana, ettei eksy pelin ulkopuolelle.

Omaa peliä fyysinen ja monipuolinen hyökkääjä ei lähde kuitenkaan muuttamaan. Kanadalainen lupailikin taklauksia ja rytinää perjantaista alkaen.

– Olen kuitenkin fyysinen hyökkääjä, joten haluan tuoda sitä myös uuteen joukkueeseen.

Myös omat odotukset uudessa joukkueessa ovat kovat. Keskiviikkona Jyväskylässä debytoiva hyökkääjä kertoi odottavansa myös itseltään paljon.

– Olen kokeneempaa kaartia, joten haluan johtaa esimerkin kautta. Uskon parhaan tavan johtaa olevan hyvin pelaaminen.

Ilari Isotalo, Turku

Lue lisää hyökkääjän mietteitä viime kaudesta ja Turkuun sopeutumisesta keskiviikkona SuomiKiekko-sivustolta.

Pelaa JYP-Akat-TUTO Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,20 – 4,75 – 1,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!