TPS:n peräsimeen viime kaudeksi tulleen Pekka Virran odotettiin nostavan seuran kiekollisen pelin aateliin ja lähemmäksi liigan kärkeä. Odotukset olivat osin epärealistisia ja Virran ajama pelityyli vaatii oikeanlaisia pelaajia ja aikaa sisäistää vaaditut asiat. Nyt vuosi on tehty töitä ja Virran mukaan tuloksia aletaan näkemään.

Pelaa TPS-HPK Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,85 – 4,40 – 3,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Vaihtuvuus ja muutos oli ihan liian suuri. Pientä turbulenssia oli koko ajan. On selvä asia, että silloin ei päästä optimaaliseen tulokseen. Niinhän se menee aina tässä toiminnassa, Pekka Virta mietti mennyttä kautta YLE Urheilulle.

– Nyt tilanne on täysin toinen. Iso runko on ollut pitkään jo kasassa ja tunnemme toinen toisemme hyvin. Olemme pystyneet hankkimaan myös pelaajia, jotka tiedetään pelimiehiksi. Joukkueessa on nyt aika vähän arpoja.

Huippuluokan veräjänvartijat

TPS:n maalinsuulla on tapahtunut täydellinen uusiutuminen viime kauteen verrattuna ja joukkue pääsee uuteen kauteen huippuluokan veräjänvartijoilla, kun kevään 2010 mestarivahti Atte Engren palaa seuraan AHL:stä ja kokenut Antero Niittymäki tekee paluun Turkuun pitkän Pohjois-Amerikan kiertueensa päätteeksi. Niittymäki voitti TPS:ssä kaksi mestaruutta vuosina 2000 ja 2001.

– Molemmat tietenkin olettavat, että pääsevät pelaamaan. Se on minulle positiivinen ongelma. Kun he tekevät vielä töitä Ylösen Urpon kanssa, maalivahtien kanssa minun ei tarvitse yöuniani menettää.

TPS avaa SM-liigakautensa torstaina HPK:ta vastaan kotihallissaan.

Pelaa TPS-HPK Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,85 – 4,40 – 3,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!