Uutisoimme maanantaina, kuinka jääkiekkolegenda ja kaksinkertainen olympiavoittaja Vladimir Krutov kiidätettiin sairaalaan sisäisen verenvuodon takia (lue uutinen).

Krutovin Nina-vaimo kertoo nyt miehensä tilanteen.

– Sunnuntai-iltana mieheni sairastui aivan yhtäkkiä. Hän pyysi toimimaan ”nopeasti”. Lääkäri saapui luoksemme ja meidät vietiin sairaalaan. Vladimir on nyt tehohoidossa, hänellä oli sisäistä verenvuotoa. Minua ei päästetä hänen luokseen, vaimo selittää Sovetski Sportille.

– Lääkärit eivät ole kertoneet mitään konkreettista. He ovat ottaneet miehestäni testejä. Tulokset julkistetaan tiistaina. Tilanne on on erittäin vakava.

Krutov, 52, muistetaan yhtenä maailman parhaista hyökkääjistä, joka pelasi maineikkaassa CCCP-joukkueessa yhdessä Igor Larionovin, Sergei Makarovin, Vjatsheslav Fetisovin ja Aleksei Kasatonovin kanssa. Tätä viisikkoa pidetään yhtenä jääkiekkohistorian parhaimpana.