Valmentajamarkkinoiden kuumin suomalaisnimi Raimo Summanen panttaa edelleen päätöstään.

Suomalaisekspertille on tarjottu ensi kauden valmentajasopimusta useammasta eri KHL-seurasta, mutta Summanen haluaa mittauttaa todellisen arvonsa ja selvittää parhaimman vaihtoehdon seuraavalle pelisesongille.

Hockey Pravdan mukaan Summanen ei ole ainakaan vielä allekirjoittanut valmentajasopimusta ensi kaudeksi. Kuten jo uutisoimme (lue tästä), Avangard Omsk haluaa pitää Summasen, mutta perässä on myös varmasti Metallurg Magnitogorsk, jonka budjetista on varattu iso osa nimenomaan päävalmentajahankintaan (lue tästä). Venäläismediassa liikkuu laajalti huhu, jonka mukaan Summasta tavoittelee myös muut KHL:n kärkiseurat.

Summanen tuli ryminällä takaisin huipulle viime kauden potkujen ja sekoilujen jälkeen. Avangard Omsk taistelee tällä hetkellä KHL:n välierissä ja sillä on kaikki mahdollisuudet jopa mestaruuteen asti. Tulee mestaruus tai ei, Summanen voi olla huoletta tulevaisuudestaan, sillä pöydällä on usea rahakas sopimustarjous.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!