Filppulalle jo kauden 65. piste – Detroit otti jälleen kotiedun Nashvilleltä

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Detroit hankki itselleen jälleen läntisen konferenssin nelospaikan, joka oikeuttaa pudotuspeleissä kotietuun, voitettuaa kotonaan Floridan viime yönä 2-1 rangaistuslaukausten jälkeen. Valtteri Filppula syötti Jiri Hudlerin 1-1 tasoitusmaalin kolmannessa erässä ja on nyt koonnut jo 65 pistettä tällä kaudella.

– Oli tärkeää saada se toinen piste, erityisesti kun lähestymme runkosarjan loppua. Pisteet merkkaavat paljon ja se näkyi tämän päivän pelissäkin, sanoi Wings-puolustaja ja kapteeni Niklas Lidström MLiven mukaan.

– Me taisimme olla tasoissa Nashvillen kanssa jatkoajan jälkeen ja sitten saimme sen ylimääräisen pisteen, jolla otimme kaulaa yhden pisteen. Sellainen on ratkaisevaa näin myöhäisessä vaiheessa kautta.

Detroitin aseena oli muun muassa alivoimapeli. Joukkue otti pelin aikana kuusi rangaistusta, joiden seurauksena ei maaleja kuitenkaan päässyt.

– Meidän rangaistusten tappaminen oli omaa luokkaansa. Se onnistui todella hyvin. Se antoi meille mahdollisuuden voittoon, kommentoi valmentaja Mike Babcock.

Kun kautta sekä Nashvillellä että Detroitilla on kolme ottelua jäljellä, jälkimmäisen mahdollisuudet pitää kiinni kotiedusta ovat jälleen heidän omissa käsissään.

Red Wingsin jäljellä olevat ottelut lienevät kuitenkin haastavampia, sillä vastassa on konferenssikakkonen St. Louis vieraissa sekä pudotuspelijoukkueet Chicago ja New Jersey kotona. Nashvillellä puolestaan on jäljellä kolme lännen kärkikahdeksikon ulkopuolista joukkuetta: Minnesota ja Dallas kotona sekä Colorado vieraissa.

NHL:ään saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!