SM-liigan puolivälierien ottelusarjassa KalPan ja Bluesin välillä maanantaina porua aiheutti Jukka Hentusen taklaus, jolla espoolaisten Camilo Miettisen kausi katkesi loukkaantumiseen.

Kiekkolegenda Esa Tikkanen ei sysää syytä loukkaantumisesta Hentusen niskaan.

– Minun silmääni tilanne näytti puhtaalta, kovalta taklaukselta, ja Miettisen pää osui jäähän, ei niinkään Hentuseen. Taklattavalla on näissä aina myös vastuunsa, hyökkäysaluetta ei koskaan kannata vetää ristiin pää alhaalla. Mutta toivottavasti Espoon suuri kikkarapää Miettinen on taas pian kunnossa, ”Tiki” toteaa peliyhtiö Unibetin tiedotteessa.

Perjantaina Kuopiossa nähdään Tikkasen mukaan tämän otteluparin ratkaisu.

– Ottelut ovat olleet vähämaalisia ja tiukkoja, ja samaa on odotettavissa tänäänkin. Blues on selkä seinää vasten ja pelaa tarkasti. Kuinka rohkeasti KalPa lähtee hakemaan ratkaisuja? Hyökkäysvoimaa joukkueella tunnetusti riittää, mutta uskon myös kotijoukkueen lähtevän otteluun varovaisella pelillä.

– Jos KalPa pääsee aikaisin johtoon, peli voi muuttua hyvinkin paljon. KalPalla on tähän otteluun paremmat lähtökohdat kotiyleisönsä edessä, ja uskon sarjan menevän poikki voitoin 4–1, kuten ennakkoon arvelin.

Sen sijaan illan toisessa kohtaamisessa Pelicans-Kärpät Tikkanen veikkaa ratkaisun siirtyvän.

– Uskon, että Pelicans aloittaa perjantai-illan matsin samanlaisella raivolla kuin edellisessä kotipelissään, ja tällä kertaa ote pysyy ottelun loppuun asti. Pelicans on tänään kova: kotivoitto, ja sarja jatkuu, ”Tiki” analysoi.

Unibet tarjoaa illan kiekkokamppailuihin runsaasti lisäjännitystä erilaisten vetokohteiden muodossa. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa 100 euron bonus!