Rauman Lukon tähtipuolustaja Richard Lintner oli hyvillään joukkueensa lauantaisesta taistelusta Helsingissä, josta kotiinviemisinä Jokereita vastaan oli yksi piste.

– Olimme lähellä saada kaksi pistettä tänään. Pelasimme hyvän pelin, ja maalivahti Simon Nielsen oli erittäin hyvä. On aina vaikea pelata pelit peräkkäisinä päivinä. Tiedän, että Jokeritkin pelasi, mutta varsinkin kun toinen peli on vieraissa, niin se on hankalaa, Lintner luonnehti ottelun jälkeen SuomiKiekko.com-sivustolle.

Puolustaja toivoo, että kamppailu Jokereita vastaan oli jälleen yksi pala oppimisprosessia.

– Toivottavasti opimme virheistä mitä teimme, ja pystymme parantamaan edelleen asioita joissa onnistuimme, että voimme tulla vahvemmiksi joka pelissä loppukaudella. Näin pärjäämme playoffeissa, Lintner tietää.

Kokonaisuutena Lukko-pakki näkee raumalaismiehistössä potentiaalia tällä kaudella korkealle.

– Meillä on hyvä syvyys joukkueessa. Jokaiseen paikkaan meillä on tarpeeksi laatua ja määrää. Pohjusta, jolle rakentaa on hyvä. Olemme valmistautuneet viime kuukaudet todella hyvin, joten uskon että teemme hyvää tulosta tulevissa pelissä. Lintner laskeskelee.