Jokerit tiedottaa tehneensä kolme tulevaisuuden kannalta merkittävää sopimusta omien nuorten lupausten kanssa.

Hyökkääjä Teuvo Teräväisen (kuvassa) sopimuksessa ollut optio ensi kaudesta on muutettu kolmen vuoden jatkosopimukseksi, joka kestää kevääseen 2015. Hyökkääjä Teemu Henritius taas on tehnyt kevääseen 2014 ja puolustaja Esa Lindell kevääseen 2015 ulottuvan sopimuksen.

– Kyseessä on maailmanluokan lahjakkuus, josta NHL-joukkueet soittavat ja kyselevät joka päivä. Halusimme jatkosopimuksen myötä varmistaa, että Teräväinen pelaa Jokereissa ennen todennäköistä lähtöään Pohjois-Amerikkaan, sanoo Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen.

– Henritius on esiintynyt vahvasti edukseen tämän kauden aikana. Hän on näyttänyt, että hänestä tulee hyvä liigapelaaja ja kilpailee varmasti jo ensi kaudella vakiokoonpanon paikasta. Hän on todella luotettava pelaaja ja hyvä urheilija, Kekäläinen sanoo.

– Lindell on yksi parhaimmista hyökkäävistä puolustajista, joita olen viime vuosien aikana nähnyt. Hänen kokonsa (188 cm / 86 kg) ja ulottuvuutensa vain lisäävät potentiaalia. Kiekollisilta ja hyökkäyspään vaistoiltaan hän on huippuluokkaa, Kekäläinen toteaa.