SaiPa tiedottaa solmineensa 2+1 -vuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Tomi Leivon kanssa.

Tulokaskauttaan liigassa pelaava Leivo, 22, on pelannut tällä kaudella 25 ottelua tehopistein 3+4=7. Hän on Lappeenrannassa syntynyt SaiPan kasvatti, joka pelasi viime kauden Mestiksen Jukureissa ja nousi keväällä SaiPan liigamiehistön mukaan.

– Hienoa, että jatkoa tarjottiin. Uskon, että tämä on hyvä paikka minulle kehittyä kiekkoilijana. Halusin pidempää sopimusta. Se tuo turvaa ja antaa aikaa kehitykselle. Voin keskittyä rauhassa tekemiseen ilman, että tarvitsee joka vuosi miettiä tulevaisuutta, Leivo kertoo.

Tulokaskauteensa vikkelä laituri on ollut tyytyväinen, mutta muistuttaa, että otteissa on vielä parantamisen varaa.

– Erittäin hyvä maku tulokaskaudesta on jäänyt. Olen päässyt pelaamaan melko paljon ja pisteitäkin on tullut peliaikaan verrattuna hyvin. Aina pitää kuitenkin pystyä parantamaan. Täysin tyytyväinen ei voi olla, Leivo kertoo.

SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kertoo, että Leivon otteet tulokaskaudella ovat olleet jatkosopimuksen arvoisia.

– Hän on oma kasvatti, joka on tullut liigaympyröihin mukaan hienosti ja osoittanut pelimiehen elkeitä. Odotamme, että Tomi pystyy tulevaisuudessa jatkamaan kehittymistä.

//