Ässät tiedottaa tehneensä loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Mark Leen kanssa. 27-vuotias hyökkääjä siirtyy Ässiin Tampereen Ilveksestä, jonka riveissä Lee pelasi puolitoista kautta. SM-liigan runkosarjassa hän on pelannut 91 ottelua tehoin 17+34 =51.

SM-liigan pudotuspeleissä Lee on pelannut piste per peli tahdilla kuusi ottelua tehoin 3+3. Monipuolisena pelaajana tunnettu kanadalainen pystyy pelaamaan sekä keskellä että laitahyökkääjänä.

– Lee on meille tuttu pelaaja ja tiedämme, mitä häneltä voi odottaa. Saamme hänen avullamme lisää leveyttä hyökkäykseemme, sillä hän on erittäin hyvä yleispelaaja sekä kova taistelija. Odotamme hänestä kova-asenteista playoff-pelaajaa, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kertoi.

Ässät tiedottaa myös tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen maalivahti Juha Järvenpään kanssa. 22-vuotias Ässäkasvatti on pelannut tällä kaudella 17 ottelua torjuntaprosentilla 92,46.

– Olemme tähän sopimukseen erittäin tyytyväisiä, sillä nyt meillä on hyvä maalivahtikaksikko ensi kaudelle. Olemme ylpeitä, että Järvenpää halusi jatkaa kehittymistään Ässissä, Toivola jatkoi.