SaiPa taisteli pirteästi vierasottelussa keskiviikkona Hämeenlinnassa voitettuaan HPK:n 3-2. Voittomaali nähtiin, kun jatkoaikaa oli pelattu 20 sekuntia. Ville Kohonen ohjasi Petri Koskisen syötön maaliin ja toi SaiPalle ylimääräisen pisteen.

Koskinen suoriutui myös pahassa, sillä HPK siirtyi hänen jäähynsä aikana 1-0 -johtoon. HPK:n johtomaalin viimeisteli Arsi Piispanen. Toisessa erässä Jesse Saarinen tasoitti Janne Kolhemaisen jäähyn aikana 1-1:een, mutta Kolehmainen kuittasi erheensä maalaamalla HPK:n ylivoimalla jälleen johtoon laitettuaan irtokiekon sisään.

SaiPa hallitsi kolmatta erässä selvästi. Heti erän alussa Tero Koskiranta tasoitti 2-2:een, kun HPK:lle sattui merkkausvirhe ja Koskiranta oli jätetty vapaaksi. Syötön maaliin antoi Saarinen. SaiPa hallitsi sen jälkeen selvästi ja HPK:n pääsy jatkoajalle saakka oli lähinnä SaiPan saamattomuuden ansiota.

HPK:n maalivahti Mika Järvinen sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Saarinen ja yhden tähden Koskiranta.

HPK – SaiPa 2-3 (1-0,1-1,0-1,0-1)
7.49 1-0 Arsi Piispanen (Ossi-Petteri Grönholm, Teemu Rautianen) yv
23.07 1-1 Jesse Saarinen (Richard Lintner, Brian Salcido) yv
31.23 2-1 Janne Kolehmainen (Niko Nieminen, Alex Leavitt)
41.36 2-2 Jarno Koskiranta (Jesse Saarinen, Mikko Pukka)
60.20 2-3 Ville Koho (Petri Koskinen, Mikko Pukka)

HPK: Mika Järvinen 15+6+13+0=34
SaiPa: Richard Ullberg 9+5+6+0=20