TPS voitti vihdoin kotihallissaan


Kotiotteluissaan tällä kaudella surkeasti esiintynyt TPS esitti Turun HK-areenalla vaihteeksi hyvää peliä ja pystyi voittamaan Bluesin 3-2. TPS hallitsi peliä kaksi ensimmäistä erää ja ansaitsi voittonsa. Hiljattain seitsemän perättäistä ottelua voittanut Blues koki nyt kolmannen perättäisen tappionsa.

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli ollut 1-1 Marko Virtalan maalattua TPS:lle ja Joakim Erikssonin Bluesille. Toisessa erässä Ville Vahalahti maalasi TPS:n 2-1 -johtoon Bluesin oltua erässä todella aneeminen. Kolmannessa erässä Blues sai pelinsä kulkemaan, mutta ylivoimatilanteessa Tomas Plihal maalasi TPS:n 3-1 -johtoon. Blues otti maalivahtinsa Lars Voldenin pois ja Ville Varakas kavensi 3-2:een, mutta se ei riittänyt.

Kolme IS-tähteä sai Vahalahti, kaksi tähteä Tomas Mojzis ja yhden tähden Varakas.

TPS – Blues 3-2 (1-1,1-0,1-1)

13.52 1-0 Marko Virtala (Jarkko Hattunen, Markus Palmroth)
15.34 1-1 Joakim Eriksson (Mika Hannula, Tommi Huhtala)
35.10 2-1 Ville Vahalahti
56.53 3-1 Tomas Plihal (Marko Anttila, Ville Vahalahti) yv
58.46 3-2 Ville Varakas (Tomi Sallinen, Mika Hannula) im

Maalivahdit
TPS: Marek Schwarz 5+3+10=18
Blues: Lars Volden 11+11+7=29

Yleisöä 5012


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.