Suomen ykkösnyrkki oli hurjalla pelituulella lauantai-iltana, kun Leijonat kaatoi Tshekin Karjala-turnauksen toisessa ottelussaan puhtaasi numeroin 4-0. Näin Suomi kasvatti kahta turnauksen mainiota putkeaan: voittoputki Tshekkiä vastaan käsittää nyt neljä matsia (katso tilastouutisemme) ja seitsemässä peräkkäisessä pelissä on Leijonien verkkoon isketty korkeintaan yksi pelitilannemaali (tilastouutisemme).

Leijonien ykkösvitjalle merkittiin mahtavat tehot: Jarkko Immonen 2+1, Janne Pesonen 1+3 ja Mikael Granlund 0+3 olivat osallisina Suomen kaikissa maaleissa. Maalivahti Niko Hovinen puolestaan sai kontolleen nollapelin.

//

Suomi – Tshekki 4-0 (1-0,2-0,1-0)
1-0 Jarkko Immonen (Janne Pesonen, Mikael Granlund)
2-0 Jarkko Immonen (Janne Pesonen)
3-0 Janne Pesonen (Jarkko Immonen, Janne Niskala)
4-0 Janne Niskala (Mikael Granlund, Janne Pesonen) yv.

Maalivahdit:
FIN: Niko Hovinen 5+9+8=22
CZE: Jakub Stepanek 12+6+9=27//