KalPa ei onnistunut palaamaan SM-liigan kärkeen hävittyään perjantain kotiottelussaan Jokereille 1-2. Ratkaisu nähtiin rankkarikisassa. Viimeinen vetäjä Jarkko Ruutu ei häiriintynyt buuauskonsertissa, vaan laittoi lätkän taidokkaalla harhautuksella Ari Ahosen taakse.

KalPa hallitsi avauserää, mutta ei onnistunut maalinteossa. Jokerit heräsi toisessa erässä vasta Jukka Hentusen syöttämän Mikko Kukkosen yllättävän maalin jälkeen. KalPa-vahti Ahonen joutui venymään paraatitorjuntoihin, mutta Jokereiden viimeistelykin oli kehnoa, kun kiekko ei mennyt avopaikoista sisään.

Jokerit selvisi jatkoajalle KalPan kannalta nololla tavalla. Joonas Riekkinen purki ylivoimalla kiekon suoraan Tommi Miettisen jalkaan, josta kiekko kimposi KalPan oman maalin yläkulmaan. Ahonen seurasi kauden toistaiseksi pahinta emämunausta aitiopaikalta.

Sarjataulukossa KalPa jatkaa toisena ja Jokerit neljäntenä.

KalPa – Jokerit 1-2 (0-0,1-0,0-1,0-0,0-1) vl.
24.35 1-0 Mikko Kukkonen (Jukka Hentunen)
56.39 1-1 Teemu Eronen av
voittomaalikisa: 1-2 Jarkko Ruutu
Maalivahdit
KalPa: Ari Ahonen 3+11+6+0=20
Jokerit: Frans Tuohimaa 7+8+6=21

Yleisöä 5004