KalPa on hankkinut uudeksi korkean profiilin maalivahdikseen suurlupaus Mikko Koskisen (23). Koskinen siirtyy KalPaan New York Islandersin NHL-organisaatiosta, Bridgeport Soundtigersin AHL-joukkueesta. Maalivahdin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun Ari Ahonen siirtyi KalPasta KHL:ään.

Kaudella 2008-2009 Koskinen pelasi Bluesissa loistavan kauden ollen ehdolla SM-liigan tulokkaaksi, varattiin kesällä pienellä numerolla NHL:ään ja siirtyi saman tien Pohjois-Amerikkaan.

– Viimein kaikki nimet ovat kaikissa tarvittavissa papereissa ja voimme vahvistaa julkisen salaisuuden. KalPa ei tingi kovista urheilullisista tavoitteista, siksi halusimme ja saimme parhaan vaihtoehdon. Koskinen on Suomen kaikkien aikojen kovimpia maalivahtilupauksia ja lahjakkaimpia KalPassa koskaan nähtyjä pelimiehiä, kertoo KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

Koskinen on uuteen seuraansa tyytyväinen.

– Täällä on hieno joukkue ja hyvä buumi päällä. Uskon, että KalPa on tässä vaiheessa uraa paras vaihtoehto kehittyä ja mennä eteenpäin. Ja voittaa siinä samalla. Kun KalPa osoitti kiinnostusta, tiesin valmiiksi että pelaajaomistajilla Kapasella ja Timosella on näkymys siitä, miten asiat huippuorganisaatiossa hoidetaan, he ovat nähneet paljon ja tehneet urillaan oikeita asioita. Kun otin selvää organisaatiosta vielä muuta kautta, sain vahvistuksen omalle käsitykselleni, miten hyvin pelaajien asiat täällä hoidetaan, kertoo Koskinen.