KalPa löi toistamiseen SaiPan

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!


KalPa ylsi toiseen voittoonsa SaiPasta peräjälkeen, kun lauantaina kilpipaidat hakivat Lappeenrannasta voiton tiukan taiston jälkeen maalein 3-2. Perjantaina KalPa voitti kotonaan rankkarikisan jälkeen. Voittonsa myötä KalPa tukevoitti asemiaan liigan piikkipaikalla.

Henri Laurila vei KalPan avauserässä johtoon, kun peli oli ehtinyt vanhentua vajaat kymmenen minuuttia. SaiPan Tomi Leivo toi kotijoukkueen tasoihin toisessa erässä, mutta päätöserässä KalPa ratkaisi.

Ensin Kalle Kerman maalasi ylivoimalla 2-1-maalin ja erän lopulla Jasse Ikonen vei KalPan jo kahden osuman karkumatkalle. Jesse Mankinen herätteli vielä kotiyleisön toiveita onnistumalla ajassa 59.18 ylivoimalla ilman maalivahtia. Sen lähemmäksi SaiPa ei kuitenkaan pisteitä päässyt.

SaiPa – KalPa 2-3(0-1, 1-0, 1-2)

09.17 0-1 Henri Laurila (Jukka Hentunen, Sami Kapanen)
32.37 1-1 Tomi Leivo (Ville Koho)
47.21 1-2 Kalle Kerman (Jukka Hentunen, Adam Masuhr) YV
56.33 1-3 Jasse Ikonen
59.18 2-3 Jesse Mankinen (Richard Lintner, Brian Salcido) YV IM

Maalivahdit:
SaiPa: Richard Ullberg 9+8+0=17
KalPa: Juha Toivonen 4+6+8=18

Yleisöä 3 118