Teemu Selänne jatkaa nousuaan NHL:n kaikkien aikojen tilastoissa. Selänne (2+2) oli mukana jokaisessa Anaheim Ducksin osumassa tiistaina Washington Capitalsin hallissa, kun Ducks hävisi jatkoajalla 4-5.

Selänne kasvatti NHL-uransa saldon lukemiin 642+712=1354. Hän ohitti samalla kaikkien aikojen pistetilastossa legendaarisen Guy Lafleurin ja nousi Brendan Shanahanin rinnalle jakamaan sijaa 24.

Selänne ja Saku Koivu olivat saaneet rinnalleen kesähankinta Andrew Coglianon Capitalsia vastaan. Cogliano oli pestistä mielissään.

– En oikein osaa selittää (Selänteen taitoa). Hän on yksinkertaisesti uskomaton, ehkä se on oikea sana. Hän tekee niin paljon maaleja, joten näyttää siltä, että kiekko vain löytää hänet. Hän lukee peliä paremmin kuin kukaan muu, Cogliano ylistää Orange County Register -lehden haastattelussa.

– Mielestäni meillä kulki Teemun kanssa hyvin. Toki hävisimme pelin, mutta oli mukavaa nähdä, että meidän ketju loi paljon hyökkäyksiä, Cogliano jatkoi.