Jokerit ja Turun Palloseura tarjosivat katsojille viihdettä koko rahan edestä SM-liigan kamppailussa tiistaina. Joukkueet takoivat yhteensä hurjat 11 maalia, ja lopulta Jokerit poistui kaukalosta voittajana lukemin 6-5.

TPS johti ottelua avauserän jälkeen 1-0, mutta toisessa erässä joukkueet aloittivat maalitalkoot. Maaliverkot heiluivat yhteensä kahdeksan kertaa, ja päätöserään lähdettiin turkulaisvieraiden 5-4-johdossa.

Päätöserän alkuminuuteilla Teuvo Teräväinen teki Jokereiden 5-5-tasoituksen. Taiston ratkaisu nähtiin viisi minuuttia ennen päätössummeria, kun Jokereiden Nichlas Hardt karvasi kiekon TPS-pakilta. Hardt kiitti paikasta nostamalla kiekon rystyllä yläpesään: 6-5.

Jokereiden tehomiehiä olivat Jarkko Ruutu (2+0), Riku Hahl (1+2) ja Hardt (1+1). TPS:n tehoista vastasivat Ville Vahalahti (2+1), Tomas Mojzis (1+1) ja Michal Birner (1+1).

Voitto oli Jokereille neljäs perättäinen.

Jokerit – TPS 6-5 (0-1, 4-4, 2-0)

0.57 0-1 Ryan Stone (Michal Birner, Mario Scalzo)
22. 06 1-1 Jarkko Ruutu (Riku Hahl, Jeremy Dehner) yv
24.11 2-1 Jarkko Ruutu (Markus Nordlund, Riku Hahl)
25.36 3-1 Riku Hahl (Tomi Mäki, Jani Rita)
29.13 3-2 Ville Vahalahti (Marko Anttila, Ryan Stone) yv
30.55 3-3 Ville Vahalahti (Marko Anttila, Tomas Mojzis) yv
34.21 3-4 Tomas Mojzis (Ville Vahalahti)