HPK otti lauantaina taisteluvoiton kaadettuaan Hämeenlinnassa JYPin 4-1. Kaikki maalinsa HPK teki kolmannessa erässä. JYP jäähyili onnensa ohi ja HPK:n ylivoimapeli oli todella tehokasta.

JYP oli johtanut Antti Jaatisen maalilla kolmannen erän alkuun saakka. Silloin Jan-Mikael Juutilainen tasoitti 1-1:een. Maali toi HPK:lle paljon uskoa ja Teemu Rautiainen maalasi HPK:n johtoon ensimmäisellä SM-liigamaalilla. HPK:n kolmannen maalin teki Marko Luomala ylivoimalla Rautiaisen syötöstä ja Kari Sihvonen osui lopuksi vielä tyhjiin.

HPK:n maalivahti Mikko Tolvanen joutui jättämään kentän toisessa erässä, mutta Anssi Pesonen tuurasi hienosti.

Kolme IS-tähteä sai Rautiainen, kaksi tähteä Pesonen ja yhden tähden Juutilainen.

HPK – JYP 4-1 (0-1,0-0,4-0)

16.16 0-1 Antti Jaatinen (Turo Asplund)
41.55 1-1 Jan-Mikael Juutilainen (Lauri Kärmeniemi, Kari Sihvonen)
53.47 2-1 Teemu Rautiainen (Mathias Porseland) yv
55.00 3-1 Marko Luomala (Teemu Rautiainen) yv
57.52 4-1 Kari Sihvonen tm

HPK: Mikko Tolvanen 8+13=21 (vaihto 33.03)
HPK: Anssi Pesonen 2+11=13