Bluesin hurja voittokulku jatkui maaottelutauon jälkeenkin, kun Pelicans hävisi Espoossa 3-5. Blues pelasi ottelussa kaksi erinomaista erää ja ansaitsi voittonsa.

Ensimmäinen erä sisälsi aneemista peliä. Blues hölmöili kielon Marko Pöyhöselle, joka maalasi Pelicansin johtoon.

Toisessa erässä Blues oli liikkeellä aivan eri otteella ja siirtyi Roope Talajan ja Joakim Erikssonin maaleilla 2-1 -johtoon.

Arttu Luttisen tasoituksen jälkeen Camilo Miettinen antoi kolmannessa erässä upean syötön, josta Valtteri Virkkunen maalasi Bluesin 3-2 -johtoon. Sen jälkeen Toni Kähkönen laukoi Bluesin vapaasti 4-2 -johtoon, kun Teemu Ramstedt malttoi odottaa ennen hienoa syöttöään. Jan Latvala kavensi Bluesin nukahduksesta 4-3:een, mutta Eriksson sinetöi 5-3 -lukemat tyhjiin.

Kolme IS-tähteä sai upean ottelun pelannut Miettinen. Kaksi tähteä sai Kähkönen ja yhden tähden Pelicansin Justin Hodgman.

Blues – Pelicans 5-3 (0-1,2-0,3-2)

14.12 0-1 Marko Pöyhönen
28.57 1-1 Joakim Eriksson (Camilo Miettinen, Oskari Korpikari) tv
39.30 2-1 Roope Talaja
41.43 2-2 Arttu Luttinen (Jan Latvala, Matias Loppi) yv
44.30 3-2 Valtteri Virkkunen (Camilo Miettinen)
51.56 4-2 Toni Kähkönen (Teemu Ramstedt, Ville Varakas)
52.46 4-3 Jan Latvala (Tero Koskiranta)