JYPissä itsensä aikoinaan maineeseen luotsannut Erkka Westerlund ei onnistunut valmentamaan Jokereita voittoon tiistaina Jyväskylässä. JYP voitti Eric Perrinin kolmannen erän maalin myötä 3-2. Westerlund ei ollut kuitenkaan pettynyt.

– Nämä on todella tiukkoja pelejä joka ilta. Olen tyytyväinen joukkueen esitykseen. Pystyttiin pelaamaan vahvaa kiekkoa. Viisikkopelissä oltiin JYPiä parempia, mutta maalin edessä ei oltu riittävän vahvoja, kommentoi Westerlund ottelun jälkeen.

Sarjataulukossa Jokerit putosi Ässien taakse neljänneksi.

Ottelussa puhututti myös Jarkko Ruudun erikoiset tempaukset. Mies toki oli JYP-pelaajien hiillostuksen kohteena. Silti erikoiset jäähyjen kalastelut ihmetyttivät.

– Jarkolla meni välillä homma hieman yli. Pitää kuitenkin muistaa, että hän puolin ja toisin silmätikkuna aina. Joistain paikoista voisi myös viheltää jäähyn, Westerlund sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.