KalPa nousi SM-liigassa toiseksi voitettuaan perjantaina Helsingissä HIFK:n 4-1. Maalilukemat eivät kertoneet koko totuutta pelitapahtumista, sillä HIFK loi lukuisia maalipaikkoja ja kaksi kertaa isäntäjoukkueen maalia tarkistettiin nauhalta. KalPan valmentaja Tuomas Tuokkola antoikin vastustajalle tunnustusta.

– Äärettömän hieno voitto ja äärettömän hieno tunne. Hifki oli äärettömän hyvä, mutta maalivahtipeli piti meitä pystyssä pari ensimmäistä erää. Tokassa erässä annettiin Hifkille liikaa tilaa, mutta kolmannessa erässä hoidettiin peli eduksemme ja tolpatkin oli meidän apuna, kertoi Tuokkola Nelonen Pron haastattelussa.

Ottelun onnistujaa nimetessään Tuokkola ei juuri miettinyt.

– Arska (maalivahti Ari Ahonen) oli loistava. Hifkillä oli ekassa erässä hirveä määrä paikkoja, Tuokkola kertoi.

KalPa on kovassa nosteessa voiton oltua joukkueelle neljäs perättäinen. KalPan peli kulkee upeasti ilman Sami Kapastakin.

//