Vaisusti kauden aloittaneella Turun Palloseuralla on edessä työteliäs viikonloppu, kun se kohtaa ensin perjantaina Jokerit ja lauantaina vastaan luistelee KalPa. Jokerit-otteluun ainakin TPS-luotsi Pekka Virta lähtee luottavaisena, sillä on takataskussa voitto toisesta helsinkiläisseurasta HIFK:sta.

– Aika haastava pariviikkoinen on edessä. Toivottavasti saadaan lentävä lähtö Jokerit-ottelussa, TPS-luotsi Pekka Virta ennakoi seuran verkkosivuilla.

– Hyvin mielin lähdetään Jokerit-matsiin, mielessä on edelleen HIFK-ottelun viimeinen pariminuuttinen. Se tunnelma hallissa oli aika yhtenäinen, piti oikein jäädä seisomaan paikalle ja muistelemaan mitä tämä parhaimmillaan on, Virta jatkaa.

Myös TPS-puolustaja Markus Palmroth uskoo, että pisteitä on otettavissa.

– Jokereilla on ollut ailahtelevia peliesityksiä, kyllä meillä on mahdollisuudet saada pisteitä. Puolustuspelin kautta lähdetään ja viedään tila pois heidän hyökkääjiltä, Palmroth sanoo TPS:n verkkosivuilla.