TPS otti jo viidennen perättäisen kotivoittonsa lyötyään tiistain kotiottelussaan Lukon 3-1. Lukko loi enemmän maalipaikkoja, mutta TPS voitti ottelun vahvan toisen eränsä ansiosta. Turkulaisten maalivahti Aleksis Ahlqvist oli myös loistovireessä.

Ensimmäisen erän ainoan maalin viimeisteli TPS:n kookas hyökkääjä Marko Anttila ylivoimalla. Toisen erän alussa Timo Seppänen maalasi TPS:n 2-0 -johtoon ja Aki Kangasmäen kavennuksen jälkeen Tuomas Suominen maalasi Seppäsen syötöstä 3-1:een. Kolmannessa erässä TPS jäädytti Lukon puolustuspelin tehokkaasti ja ansaitsi voittonsa.

Kolme IS-tähteä sai Seppänen, kaksi tähteä Ahlqvist ja yhden tähden Ryan Stone. TPS nousi voittonsa myötä sarjataulukon kuutokseksi. Valmentaja Pekka Virta on saanut joukkueensa kehnon alun jälkeen hyvään vireeseen.

TPS – Lukko 3-1 (1-0,2-1,0-0)

18.18 1-0 Marko Anttila (Mario Scalzo, Ville Vahalahti) yv
25.34 2-0 Timo Seppänen (Marko Virtala, Tapio Laakso) tv
32.58 2-1 Aki Kangasmäki (Matt Generous, Jarkko Kauvosaari)
39.27 3-1 Tuomas Suominen (Timo Seppänen)
Maalivahdit
TPS: Aleksis Ahlqvist 10+11+7=28
Lukko: Mika Noronen 3+10+4=17

Yleisöä 4542