Tiistai-illan Tappara-HIFK-pelissä eniten kohua herätti Eetu Pöystin taklaus. Pöystin jyrän alle jäi Tapparan Jan Platil. Unibetin kiekkoasiantuntija Esa Tikkasen mukaan kyseessä ei ollut erityisen törkeä taklaus, vaan epäonninen tilanne.

– Harmittava ja epäonninen tilanne, mutta taklaus itsessään ei ollut mikään likainen. Pöystillä oli Platilin sijaintiin nähden runsaasti vauhtia, ja 2 minuutin ryntäysjäähy olisi ehkä ollut paikallaan. Taklaus ei kuitenkaan kohdistunut päähän. Ja pitää huomioida, että Platil pelasi kulmassa kiekkoa pää alhaalla. Siinä voi käydä aina huonosti, Tiki sanoo Unibetin tiedotteessa.

Myös Jokereiden tuleva valmentaja on herättänyt spekulaatioita viikon alussa. Veikkaja uutisoi alkuviikosta, että Erkka Westerlund jättää helsinkiläiset tämän kauden jälkeen. MTV3 yhtyi myöhemmin spekulaatioihin heittämällä ilmaan Doug Sheddenin nimen.

– Erkan lähtö ei ole vielä varma, uutta sopimusta ei vaan ole vielä tehty. Näitä huhuja nyt liikkuu pienessä maassa. Mutta jos Erkka lähtee ja mahdollisia korvaajia mietitään, niin esille nostettu Doug Shedden olisi Jokereille kallis mies. Hänellä on hyvät oltavat ja iso palkka Sveitsissä, eikä Jokerit voi maksaa Sheddenille yhtä paljon, Tiki epäilee.