Vedonlyöntiyhtiö Unibetin jääkiekkoasiantuntija Esa ”Tiki” Tikkanen, jonka meriitit puhuvat puolestaan, käy läpi alkukauden onnistujat ja pettymykset. Erityisesti IFK:n pelaaminen on Tikkasen mukaan pahasti hukassa.

– IFK on selkeästi kauden pahin alisuorittaja. Pakka on sekaisin, eikä pelaaminen näytä hyvältä. Uudet vuokrapuolustajat eivät todellakaan ratkaise ongelmia. Näyttää siltä, ettei Petri Matikaisella ole tilanne hallussa ja hänen voi olla pakko muuttaa metodejaan, mutta kuinka paljon hän saa seurajohdolta aikaa tilanteen korjaamiseen? Helpoksi joukkueen kulku ei kuitenkaan muutu, sillä kaikki haluavat puolustavan mestarin päänahan, Tiki sanoo Unibetin tiedotteessa.

– Myös hännänhuippu Ilves on ollut heikko. Odotin nuorten nostavan tänä vuonna joukkueen ylemmäs, mutta näin ei ole käynyt. Saa nähdä, kauanko johto katsoo heikkoa peliä ja onko Juha Pajuoja todella lähtökuopissa, Tikkanen jatkaa.