Pekka Rautakallion valmentama Riian Dinamo ajautui äärimmäisen ikävän tilanteen eteen, sillä ruotsalaishyökkääjä Björn Melinin sopimus jouduttiin purkamaan.

Melin oli Jaroslavlin Lokomotivin traagisessa lento-onnettomuudessa kuolleen ruotsalaismaalivahdin Stefan Livin läheisin ystävä. Melin pelasi murheen murtamana ainoastaan yksitoista peliä, mutta esitykset eivät tyydyttäneet seurajohtoa. Ruotsalainen jäi tehopisteittä Dinamossa ja osapuolien tiet erosivat virallisesti tiistaina.

– Ennen kautta kaikki oli hyvin ja olin tyytyväinen, mutta jossain vaiheessa se ”hyvä” ​​katosi jonnekin. Hänellä on ilmeisiä ongelmia itseluottamuksen kanssa. Ongelma on päänsisäinen. Ja yksi syy tähän – ehkä tärkein – on Stefan Liv, joka oli Melinin läheisin ystävä, Rautakallio sanoo Sports.ru-sivustolle.

//