Vaasan Sport teki maukkaan vieraspelimatkan Ouluun keskiviikkona, sillä Kiekko-Laser kaatui komeasti maalein 4-1. Maalit merkittiin Jussi Tapion, Matias Perkkiön, Lassi Kokkalan ja Eetu Heikkisen nimiin. Kiekko-Laserin ainokaisen ampui puolestaan Ville-Matti Koponen.

Myös KooKoo ylsi keskiviikon Mestis-kierroksella voittoon, kun SaPKo kaatui kotikentällä maalein 3-1. KooKoon Iivo Hokkanen oli tulessa pistein 2+1. Maalin makuun pääsi myös kapteeni Mikko Liukkonen. SaPKon ainokaisen viimeisteli Lasse Lappalainen.

JYP Akatemia puolestaan voitti Kiekko-Vantaan vieraskentällä tiukan taiston jälkeen maalein 2-1. Jyväskyläläisten paidassa maalasivat Oula Palve ja Antti Jaatinen. Kiekko-Vantaan maalin tehtaili tuore Jokeri-vahvistus John Klingberg. Frans Tuohimaa torjui K-Vantaan maalilla.

Hokki löi voittomaalikisassa Jokipojat 3-2. Ratkaisumaalin ampui Arttu Niskakangas. LeKi puolestaan venyi niin ikään voittomaalikisassa 4-3-voittoon TUTO Hockeyn vieraana. LeKi voi kiittää pisteistään maalivahti Juha Metsolaa, joka koppasi 51 kiekkoa. Ratkaisumaalin laukoi Juho Joki-Erkkilä, joka myös tasoitti ottelun ylivoimalla kolmannessa eräsäs.

Peliitat päihitti Heinolassa puolestaan Mikkelin Jukurit maalein 4-2.