Viisi suomalaismaalivahtia oli tositoimessa perjantain AHL-kierroksella. Voittajina kaukalosta poistuivat Worcester Sharksin Harri Säteri ja Abbotsford Heatin Joni Ortio. Tappion karvasta kalkkia nielivät Bridgeport Sound Tigersin Mikko Koskinen, Syracuse Crunchin Iiro Tarkki ja Toronto Marliesin Jussi Rynnäs.

Säterin Worcester haki 3-2 -jatkoaikavoiton Koskisen Bridgeportin hallista. Kaukalon kakkostähdeksi valittu Säteri pysäytti 33 laukausta. Kolmostähden tittelin saanut Koskinen torjui 28 kertaa.

NHL:ssa luukkuvahtina kauden aloittanut Säteri on voittanut syksyn molemmat AHL-pelinsä. Koskinen pelasi perjantaina kauden ensimmäisen ottelunsa aloittavana maalivahtina.

Ortio joutui tolppien väliin, kun ottelun molemmat aloittavat maalivahdit ajettiin suihkuun tappelun takia. Abbotsfordin Leland Irving ja Grand Rapids Griffinsin Joey MacDonald alkoivat selvittelemään välejään ajassa 36:18, mikä toi kummallekin veräjänvartijalle ottelurangaistuksen.

Perjantain kierroksen ainoasta suomalaismaalista vastasi Milwaukee Admiralsin Juuso Puustinen. Kauden kolmannen osumansa iskenyt Puustinen nosti Milwaukeen 1-1 -tasalukemiin Chicago Wolvesin hallissa. Admirals voitti lopulta 2-1.

Milwaukeen Jani Lajunen jäi ilman pistemerkintöjä. Atte Engren toimi Admiralsin luukkuvahtina.

Tositoimessa olivat myös Oklahoma City Baronsin hyökkääjät Teemu Hartikainen ja Antti Tyrväinen. Suomalaiskaksikko jäi ilman tehopisteitä Oklahoma Cityn 1-2 -kotitappiossa Charlotte Checkersille.