Kaksi päivää aikaisemmin kauden ensimmäisen tappionsa kärsinyt Kari Lehtonen palasi nopeasti voittokantaan, kun Dallas Stars löi lauantaina New Jerseyn Devilsin kotonaan 3-1. Kaukalon kakkostähdeksi valittu suomalaisvahti torjui kamppailussa 31 laukausta. Lehtosen kauden saldo on nyt kahdeksan voittoa ja yksi tappio.

Lehtonen on NHL:n maalivahtien tilastoissa ykkönen voitoissa, kolmas torjuntaprosentissa (94,7) ja neljäs päästettyjen maalien keskiarvossa (1,75).

– Tämä oli minulle aika mukava ottelu. Näin suurimman osan laukauksista ja alivoimapelimme oli myös todella hyvää. Tiukka ottelu. Me pelasimme vähän samaan tyyliin kuin Devils yleensä ja saimme lopussa räkämaalin, Lehtonen sanoi Dallasin verkkosivuilla.

Stanley Cup -mestaruutta puolustavan Boston Bruinsin tuska jatkui lauantaina joukkueen hävittyä arkkivihollisensa Montreal Canadiensin hallissa 2-4. Tappio oli Itäisen konferenssin jumbosijalla majailevalle Bostonille kolmas peräkkäinen ja neljäs viimeisessä viidessä ottelussa.

Tuukka Rask torjui Bostonin tolppien välissä 23 laukausta. Rask on hävinnyt kauden kaikki kolme peliään. Montrealin Carey Price on sen sijaan voittanut kolme ottelua viimeisen neljän päivän sisään. Price pysäytti lauantaina 26 kiekkoa.