Philadelphia Flyersin Kimmo Timonen esiintyi torstaina NHL-uransa 900. ottelussa. Muuta juhlaa Timosen illassa ei sitten ollutkaan. Philadelphia hävisi kotihallissaan Washingtonille 2-5, suomalaispakki jäi plusmiinustilastossa kaksi pykälää pakkasen puolelle ja hän joutui kaiken lisäksi jättämään kamppailun kesken.

Yhteensä reilut 13 minuuttia pelannut Timonen sai kiekon oikeaan käteensä toisessa erässä, mutta ei vielä siinä vaiheessa lopettanut iltaansa. Joel Ward teki Timosen edestä Washingtonin viidennen maalin ajassa 44:48. Timonen kävi vielä kerran jäällä, mutta jätti sitten kamppailun kesken.

Vamman vakavuus selvinnee perjantaina


Timosen vamman vakavuudesta saadaan ilmeisesti tietoa perjantaina. Hän kertoi Philadelphia Inquirer -lehdelle, ettei tiedä pystyykö pelaamaan lauantaina, kun Flyers isännöi St.Louisia.

Timonen, 36, on alunperin Los Angelesin varaus vuodelta 1993. Hän ei kuitenkaan koskaan edustanut Los Angelesia vaan teki NHL-debyyttinsä Nashvillen riveissä syksyllä 1998. Timonen edusti Nashvilleä kesään 2007 saakka ennen kuin siirtyi jättisopimuksella Philadelphiaan.

Timonen on pelannut NHL-otteluistaan Nashvillen paidassa 573 ja Philadelphian riveissä 327.