Carolina Hurricanes kärsi 2-3 -kotitappion Columbus Blue Jacketsille NHL:n harjoitusottelussa perjantaina. Kamppailun ensimmäinen maali merkittiin Carolinan Jussi Jokisen nimiin. Ottelun ratkaisusta vastasi viime kaudella Kärppien riveissä nähty Martin St.Pierre.

Carolina johti ottelua Jokisen ja Patrick Dwyerin osumilla 1-0 ja 2-1. R.J. Umberger iski Columbuksen 2-2 -tasoituksen ennen kuin St.Pierre ratkaisi kahdeksan ja puoli minuuttia ennen loppua.

Carolinan pelaajista eniten jääaikaa saanut Joni Pitkänen oli syöttäjänä Jokisen ylivoimamaalissa. Pitkänen istui päätöserässä 2+2 minuutin jäähyn korkeasta mailasta.

Jokinen luisteli samassa ketjussa lievästä loukkaantumisestaan toipuneen Tuomo Ruudun ja Jeff Skinnerin kanssa. Jokinen pelasi 17 ja Ruutu vajaat 14 minuuttia. Lapsenkasvoinen Skinner innostui kamppailun tuoksinnassa jopa tappelemaan Columbus-pakki Kris Russellin kanssa.

Carolina pääsi pelaamaan ylivoimalla viisi kertaa. Hurricanesin ykkösylivoimamiehistöksi on näyttänyt muodostuvan Eric Staal, Jokinen, Skinner, Pitkänen ja kesähankinta Tomas Kaberle.