Koeajalla Färjestadissa pelaava Hannes Hyvönen väläytti lämäriään tiistaina, kun Färjestad kaatoi Linköpingin maalein 3-0. Hyvönen lämäsi ottelun avausmaalin toisessa erässä suoraan syötöstä.

Färjestadin paidassa onnistuivat myös Mikael Johansson ja Patrik Lundh. Fredrik Norrena oli Linköpingin luukkuvahtina, kun torjuntavastuussa oli Christian Engstrand.

Tomi Kallion ja Ilkka Heikkisen Växjö puolestaan peittosi Modon vieraskentällä maalein 2-0. Heikkinen ampui joukkueensa voittomaalin toisessa erässä Kallion esityöstä. Myös Liam Reddox onnistui maalinteossa.

HV71 sen sijaan kukisti sarjajohtaja Skellefteån maalein 2-1. Jesse Joensuu ampui HV:n voittomaalin Mikko Luoman esityöstä. Joel Mustonen puolestaan syötti vieraiden ainokaisen, jonka viimeisteli Fredrik Styrman.

Illan neljännessä taistossa Brynäs peittosi voittomaalikisassa Timrån maalein 6-5. Ilkka Pikkarainen viimeisteli Timrålle yhden osuman. Timo Pärssinen jäi ilman pisteitä.